Matkasser – den nye trenden

Flere og flere har i den siste tiden skaffet seg en matkasse i stedet for å gå i butikken og finne på egne middager.hva er beste matkasse

 

Matkasse er et konsept der et matselskap eller en matleverandør leverer råvarer sammen med middagsoppskrifter rett hjem til døren til forbrukerne. Forbrukeren lager middag av råvarene som følger med matkassen gjennom å følge oppskriften som kommer med kassen. Normalt har selskapene et abonnement på mellom 3-5 dagers matlevering med oppskrifter pr uke.

 

I Norge er Godt Levert og Adams Matkasse de største tilbyderne av matkasser, men det har kommet flere og flere nye leverandører av matkasser på markedet. Koloni.no, nettmat og nisje matkasser som Veganerkassen.

Er du på jakt etter hjelp til å finne den beste matkassen har det også dukket opp matkasse guider som hjelper deg finne hvilke matkasse som passer for deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>